Over

Sprong Advies / Grondruil.nl is een eenmans-onderneming en wordt gerund door Erik Sprong. De werkzaamheden op het gebied van Geo-Informatie en Ruimtelijke Ontwikkeling doe ik naast mijn werk bij de Gemeente Ede.

Omdat de eerste ideeen voor een onderneming voornamelijk gericht waren op het praktisch landmeten had ik de unieke naam GEOMETRICA bedacht en geregistreerd. Bij de uiteindelijke start van de onderneming bleek (gezien het part-time karakter) dat een advies- en tekenbureau meer passend was en is de naam SPRONG ADVIES als handelsnaam vastgelegd. Omdat opdrachtgevers Sprong Advies steeds meer vonden bij grondruil projecten en daarbij behorende kavelsplitsingen is ook de naam GRONDRUIL.NL geregistreerd. Niet alleen bij de KvK is dit vastgelegd ook via de bijbehorende domeinnamen is de onderneming te vinden. Nog weer later is de domeinnaam SPLITSINGSTEKENING.EU geregistreerd met een doorverwijzing naar Sprong Advies / Grondruil.nl.

Doordat ik bij de Gemeente Ede betrokken ben bij dezelfde soort werkzaamheden is er een win-win situatie voor wat betreft kennis- en ervaring deling.

De tarieven die ik hanteer zijn scherp omdat ik nagenoeg geen (kantoor)kosten heb. Om dat aan te tonen maak ik graag een offerte voor de werkzaamheden die u niet kunt maar mijn specialiteit is.

Voor een kleine toelichting op Geo-Informatie hieronder een filmpje: